Om

Min første kærlighed til mundtlig fortælling oplevede jeg gennem min farfars fortælling om min tipoldefars vej til Danmark, og jeg er altid blevet fascineret af folks personlige fortællinger.

Derudover elsker jeg en god historie, lige meget om den er bygget på virkelighed, fantasi eller måske en blanding.

Min egen vej til at blive fortæller gik først gennem teater – fysisk, komisk teater, hvor ord ikke fyldte så meget. Siden blev jeg mere og mere optaget af ordene og da jeg i 2006 og en årrække frem arbejdede som museumsformidler voksede interessen og jeg kaldte mig efterhånden mundtlig fortæller og har siden fortalt mange forskellige steder. Både i private hjem og på offentlige steder som skoler, biblioteker, caféer, museer, zoologisk have m.m – indendørs og udendørs.

Jeg fortæller for børn og for voksne. Nogle gange foregår det i rolle, alt efter arrangementets ramme.

Det er med glimt i øjet og ofte en livlig mimik, jeg fortæller. Mit lollandske ophav lader sig ikke fornægte i min tone, når jeg folder mig ud.

Udover selv at fortælle tilbyder jeg workshops for andre, der har lyst til at prøve sig af som fortæller. Her læner jeg mig op ad min uddannelse indenfor teater, indenfor coaching, min læreruddannelse samt min erfaring som voksenunderviser og museumsformidler.